PEMBANGUN

Hunza Properties Berhad

NAMA YANG SAMA DENGAN
KECEMERLANGAN PEMBANGUNAN

Disokong oleh lebih daripada 40 tahun pengalaman dalam industri pembangunan, Hunza adalah pemaju hartanah yang mapan di Malaysia yang terkenal dengan pelbagai perkembangannya, reka bentuk yang inovatif dan ketukangan yang berkualiti. Ia mempunyai rekod pencapaian cemerlang dan membina lebih 15,000 unit kediaman dan komersil di Kuala Lumpur, Seberang Perai, Bertam, Pulau Pinang dan Kedah.Didorong oleh perancangan strategik dan pandangan, Hunza telah membangunkan satu projek perintis di Bertam iaitu Bandar Putra Bertam sejak tahun 2002 dengan lebih daripada 10 fasa selesai dan 4,000 unit dijual. Mengukur kira-kira 350 ekar, projek ini terletak secara strategik di Kepala Batas dan bersebelahan dengan Persimpangan Lebuhraya Utara-Selatan. Ia menandakan integrasi Mydin Hypermarket yang mudah dicapai untuk semua penduduk.

Berikutan kejayaan Bandar Putra Bertam, Hunza melancarkan satu lagi projek mega, Mekarsari – pembangunan perbandaran 350 ekar, dengan fasa pertama yang terdiri daripada Banglo Lot Kosong dan Berkembar. Direka dengan kesejahteraan penduduk dalam minda, setiap unit mempunyai ruang tamu yang berorientasikan keluarga dan lanskap lancar. Ini memastikan persekitaran rumah yang selesa untuk kedua-dua individu dan keluarga. Kerja-kerja pembinaan untuk Mekarsari kini berada di peringkat lanjutan dengan fasa pertama disiapkan lebih awal daripada jadual dan Sijil Penyelesaian dan Pematuhan (CCC) yang diperolehi.

Dengan kepuasan pelanggan sebagai keutamaan, Hunza komited untuk terus menyampaikan tahap tertinggi kualiti yang digabungkan dengan fungsi dan estetika terbaik.

PEMBANGUN HARTA TANAH YANG
MENANG PELBAGAI ANUGERAH

TREK REKOD

lawati www.hunzagroup.com untuk maklumat lanjut
FacebookCallLocationRegister